MENIU

Apple vine cu o inovație SURPRINZĂTOARE la iPhone 6

iPhone 6, așteptat cu nerăbdare
USB reversibil pentru iPhone6

iPhone 6. Fără a apela la standardul USB care a fost certificat recent, Apple va livra următorul iPhone 6 cu un cablu USB reversibil.

iPhone 6. Orice utilizator de iPhone 5 sau 5s ştie că portul Lightning dezvoltat de Apple in-house are un avantaj major în faţa omniprezentului microUSB prin prisma faptului că este reversibil, scrie PlayTech.ro.

iPhone 6. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să bâjbâiţi când vreţi să introduceţi cablul de încărcare într-un iDevice pentru simplul fapt că intră în ambele sensuri. Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre mufă USB de la capătul celălalt al cablului pe care o introduceţi într-un PC sau încărcător de priză. Odată cu iPhone 6 însă, cei de la Apple se pare că au remediat şi această problemă arzătoare.

iPhone 6. Imaginea de mai jos a fost publicată online de Sonny Dickson care a devenit popular anul trecut când a publicat nişte imagini cu iPhone 5s ce s-au dovedit ulterior a fi adevărate. După spusele australianului, astfel va arăta cablul Lightning ce urmează să fie livrat de Apple cu fiecare iDevice de acum înainte, începând cu iPhone 6.

Sursa: PlayTech.ro.

Mai multe articole despre:
Apple iphone iPhone6