MENIU

Aplică o coajă de banană pe piele şi ceva minunat se va întâmpla!

Aplică o coajă de banană pe piele şi ceva minunat se va întâmplă!

Multe studii s-au efectuat în ultima vreme şi marea lor majoritate au ajuns la o singură concluzie - cojile de banane au extrem de multe beneficii asupra sănătăţii şi pot fi întrebuinţate pentru scopuri variate.

Aşa că dată viitoare după ce ai mâncat o banană, nu îi arunca coaja, ci mai bine foloseşte-o pentru una dintre următoarele situaţii:

1. Scapă de negi

Vei avea nevoie de un bandaj şi de o bucată din coajă de banană. Pune coajă peste neg şi fixeaz-o cu ajutorul bandajului. Las-o peste noapte şi repetă procedura de mai multe ori consecutiv, până negul va dispărea.

2. Scapă de riduri şi acnee

Acest truc este eficient şi nu durează mai mult de câteva minute. Tot ce trebuie să faci este să te dai pe faţă cu coajă de banană, să o laşi să între în piele timp de 30 de minute, apoi să te speli.

3. Foloseşte-o ca soluţie de curăţare

Poţi curăţa mobila, argintul şi încălţările care sunt făcute din materiale fine cu ajutorul cojii de banană. Vor străluci că noi!

4. Albeşte-ţi dintîi

Perie-ţi dinţii cu partea interioară a cojii. Fă asta zilnic, timp de mai multe săptămâni şi vei observa rezultatele.

5. Calmează muşcăturile insectelor

Pune o bucată de coajă de banană peste muşcătura şi pielea se va calmă.

6. Scapă de simptomele de psoriazis

Coaja de banană calmează pielea, aşa că dacă ai psoriasis, freacă-te cu coajă de banană şi aşteaptă 10 minute până începe să acţioneze.

7. Foloseşte-o că înlocuitor pentru analgezice

Dacă suferi de iritaţii ale pielii, freacă zona afectată cu coajă de banană, aşteaptă 10-15 minute, iar simptomul va dispărea.

Sursa: secretele.com

Mai multe articole despre:
ten faţă coajă banană