MENIU

Aplicația de iPhone cu mesaje secrete, perfectă pentru cei care vor să-și înșele partenerii

Aplicația Confide este disponibilă gratis pentru posesorii de iPhone

Confide, o nouă aplicație de iPhone, este catalogată ca fiind un fel de  ”Snapchat pentru angajați” pentru că mesajele trimise prin aplicație se șterg automat după citire.

Aplicația Confide este ideea lui Jon Brod, un fost angajat al companiei AOL, și Howard Lerman, directorul lui Yext. Aceștia speră să profite de  Snapchat cu o versiune pentru lumea afacerilor care ar trebui să țină secrete mesajele schimbate.

Dar așa cum Snapchat a avut succes în rândul tinerilor ca o aplicație de sexting datorită fotografiilor care dispar, Confide își poate găsi utilizatori și în rândul persoanelor căsătorite care vor să-și înșele partenerii.

De cele mai multe ori, cei care înșală sunt prinși fie cu ajutorul camerrelor web, fie cu ajutorul istoricului navigărilor pe internet. Confide elimină toate aceste riscuri prin faptul că este imposibil să realizezi screenshot-uri cu mesajele primite (ce-i drept, poți realiza filmulețe, dar bătaia de cap este mai mare).

Mesajele sunt inițial ascunse în spatele unor dreptunghiuri colorate, iar utilizatorii le scot la iveală prin mișcări ale degetelor. Doar un rând este vizibil la un moment dat. Odată ce un rând este citit, acesta este imediat acoperit la loc.

Află mai multe informații despre aplicația Confide pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
iphone aplicaţie mesaje secrete confide