MENIU

Apelul ȘOC al lui ROBERT TURCESCU la 112

Robert Turcescu a lansat un nou apel public către pesedistul Sebastian Ghiță să-și retragă paparazzii din fața casei sale.

Robert Turcescu își continuă războiul cu paparazzii care îl filează de câteva săptămâni. "La ora 16.00 erau inca in fata casei. Am sunat la 112 si mai spun o data: Ghita, ia-i de la portita!", a scris Robert Turcescu, pe Facebook.

Update:

"Au venit politistii dupa apelul meu la 112. Discutia dintre mine si "echipa" RTV a fost inregistrata de cameraman desi i-am atras atentia, si eu, si politistii, ca nu sintem de acord sa fim filmati. N-am facut scandal. Doar le-am explicat ca daca ar fi vrut de la mine un interviu ar fi sunat la usa, le-as fi deschis si le-as fi spus daca am ceva de declarat au ba. I-am atras atentia reporterului de la RTV ca incalca grav normele deontologice, ca procedeaza incorect din punct de vedere jurnalistic. Vorbim despre supraveghere, nu despre jurnalism de investigatie, aici. Nu am arme in mansarda si nici droguri in garaj. Nu sint subiectul unei anchete penale. Si atunci? De ce atita "atentie", domnule Ghita? Se va intocmi un proces verbal, dar pina cind voi vedea urmarile legale in legatura cu aceasta situatie spun inca o data: Ghita, ia-i de la portita!
Sint un cetatean liber al acestei tari, refuz sa cred ca drepturile mele constitutionale si cele legate de intimitate pot fi incalcate, indiferent de contextul politic actual. Nu mi-e frica si va spun si voua, inca o data, sa nu va fie! Iar confratilor jurnalisti, chiar si celor de la RTV, le spun ca Vintu, Patriciu, Ghita si altii ca ei sint trecatori. Meseria de jurnalist insa, ramine. Si trebuie reasezata acolo une ii e locul: in slujba publicului si nu in solda unor moguli cu interese politice si financiare oculte indiferent cum s-ar numi ei!"

Mai multe articole despre:
Robert Turcescu paparazzi Sebastian Ghiţă