MENIU

Adolescentul ars în accidentul de la podul CFR Herăstrău, transferat în Belgia

Adolescentul care s-a electrocutat duminică pe Podul CFR din Parcul Herăstrău, cu arsuri pe 60% din corp, a fost transferat, în Belgia, unde va fi tratat. Tânărul a fost transferat cu o aeronavă MApN.

Adolescentul de 16 ani care s-a electrocutat, sâmbătă, pe podul CFR care traversează lacul Herăstrău și a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe 60% din suprafața corpului urmează să fie transferat în Belgia. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, într-o intervenție la Realitatea TV.

Alexandru, adolescentul care duminică a suferit arsuri grave pe podul CFR din zona Parcului Herăstrău, are nevoie urgentă de ajutor. Povestea lui Alexandru, un dansator şi un actor talentat, difuzată pe reţelele de socializare, a reuşit să stârnească un val uriaş de solidaritate. 

"Este din Chişinău, este dansator, crescut şi educat de fratele mai mare, Ştefan Rebeja, persoana care ne-a fost alături in toate evenimentele caritabile, organizate in sprijinul copiilor diagnosticati cu tulburari de spectru autist", este mesajul postat pe pagina de FB  "Împreuna pentru Alexandru." 

"Stii cum e când citești pe facebook ca un adolescent de 16 ani a fost ars pe 70% din suprafața corpului? E o știre. Stii cum e când citești ca la mai puțin de 24 ore de la accident a fost suit in avion și trimis la Bruxelles? E o știre buna.

Adolescentul care a suferit arsuri grave pe podul CFR din Herăstrău, transferat în Belgia

(...) Alexandru Rebeja e un adolescent minunat cu o grămada de visuri in tolba. Alexandru e elev la Dinu Lipatti la clasa de actorie si danseaza dumnezeiește. El are acum mare nevoie de sprijin", este un alt mesaj pentru Alexandru, lansat de Sofia Crudu. 

Orice donație îl poate ajuta pe Stefan sa-i fie aproape lui Alex.
Stefan Rebeja
IBAN:Ro11INGB0000999904084801 

Dumincă, un adolescent de 16 ani s-a electrocutat pe podul CFR din parcul Herăstrău și a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe 60% din suprafața corpului. Un al doiela tânăr, de 19 ani, care s-a suit pe structura metalică pentru a-si salva prietenul, a suferit arsuri pe ambele mâini.

Doi adolescenţi electocutaţi la podul CFR Herăstrău, transportaţi la spital cu arsuri grave 

Mai multe articole despre:
accident CFR arsuri Herăstrău