MENIU

Apel disperat al unei mame, după ce fetiţa ei s-a stins din viaţă într-un spital din Germania

Apel disperat al unei mame.

O tânără mamă din Răteşti, comună Berca este disperată după ce Alexandra, fiica ei, s-a stins din viaţă vineri dimineaţă într-un spital din Bonn, Germania. Acum însă are nevoie de bani pentru a-şi aduce copilul acasă.

Femeia trebuie să îşi aducă fetiţa acasă pentru a o înmormânta creştineşte, însă resursele ei financiare sunt epuizate şi are mare nevoie de bani, scrie sansabuzoiana.ro

Părinţii Alexandrei au aflat că fiica lor este bolnavă în urmă cu cinci ani. A fost diagnosticată cu histiocitoză cu celule Langerhans. Au urmat cinci ani de tratamente la un spital din Bonn, acolo unde fetiţa şi-a petrecut ultimii cinci ani. Vineri dimineaţă, inima Alexandrei a încetat să mai bată.

Vestea a fost dată pe Facebook de către primarul comunei Berca, Ionel Dobriţă, care a postat un mesaj de pe blogul dedicat micuţei Alexandra, urmat de un comentariu în care îi roagă pe cei care pot, să o ajute pe mama fetiţei.

"Vă rog să fim alături de mama ei pentru ca trupul neînsufleţit al fetiţei să revină acolo unde îi plăcea cel mai mult: ACASĂ!!! Cei care vor să doneze, o pot face în contul deschis de familie sau la sediul primăriei Berca!", a scris primarul.

Mai multe articole despre:
mamă fetiţa buzău bonn repatriere trup