MENIU

Apel disperat al primarului din Timişoara, după avertizarea meteo: "DAȚI, VĂ ROG, SHARE!"

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, face un apel către timişoreni amintindu-le că există o avertizare meteo în vigoare. "Daţi, vă rog. share", scrie primarul pe contul său de Facebook.  

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, face un apel către timişoreni reamintindu-le că pentru această seară există o avertizare meteo.

"Având în vedere avertizarea meteo, valabilă din această seară, 19.09.2017, privind intensificările vântului până la 50-60 Km/oră şi precipitaţiile ce pot ajunge la 25-30 l/mp, solicităm cetăţenilor să evite să treacă / staționeze, ca pietoni sau cu orice mijloc de locomoție, respectiv să parcheze mașinile în apropierea arborilor sau clădirilor acoperite cu țiglă / tablă, având în vedere că de la furtuna din 17.09.2017, există pericolul ca unii arbori să fie fisuraţi, în echilibru la limită, în pericol de a cădea și, la fel, unele acoperișuri / părți de acoperișuri. Aceeași grijă o recomandăm în vecinătatea clădirilor cu pereții exteriori degradați", a scris Nicolae Robu pe contul său de Facebook. 

Mai multe articole despre:
avertizare meteo Nicolae Robu primar Timisoara