MENIU

Apariţie şocantă a Melaniei Trump în Arabia Saudită! Ce nu a respectat prima doamnă a Americii

Melania Trump nu a optat pentru o eşarfă care să-i acopere capul în timpul vizitei oficiale alături de soţul său în Arabia Saudită, asta după ce actualul preşedinte al Americii a criticat-o dur pe fosta primă doamnă a SUA, Michelle Obama, că nu şi-a acoperit capul într-o vizită efectuată în aceeaşi ţară.

Melania a optat pentru o ţinută neagră, din cap până în picioare şi a punctat cu o curea aurie în talie şi un colier auriu în jurul gâtului. Deşi ar fi trebuit să-şi acopere capul, aceasta nu a ţinut cont de reguli şi a apărut cu aceleaşi bucle lejere care au cosacrat-o.

În ianuarie 2015, atunci când Barack Obama alături de soţia sa au vizitat Arabia Saudită, Michelle nu a purtat o eşarfă, iar Donald Trump a criticat-o dur pe Twitter.

"Mulţi oameni spun că a fost extraordinar gestul doamnei Obama de a refuza să poarte o eşarfă în Arabia Saudită, însă ei au fost jigniţi. Avem deja destui duşmani", a scris Trump în 2015, potrivit Dailymail

Trump a semnat contracte uriașe în Arabia Saudită. Le vinde arme arabilor de 110 miliarde dolari

Domald Trump a semnat contracte de circa 110 miliarde dolari cu Arabia Saudită pentru vânzarea de arme și echipamente militare, în prima zi a vizitei la Riyadh, transmite CNN.

Oficialitățile saudite au anunțat, totodată, încheierea unor afaceri de 55 miliarde dolari cu companiile americane.

Regele Arabiei Saudite, Salman bin Abdulaziz, l-a decorat la Riad pe președintele Stateleor Unite Donald Trump pentru eforturile de a consolida relațiile bilaterale și de a răspândi pacea și stabilitatea în întreaga lume, potrivit unui anunț făcut de curtea regală saudită, citat de DPA și Reuters.

Donald Trump a primit Medalia de aur Regele Abdulaziz "în semn de apreciere a legăturilor istorice strânse între Arabia Saudită şi Statele Unite ale Americii", a precizat sursa citată.