MENIU

Anunţul făcut de prezentatorul MasterChef: "Spun asta de şase sezoane"

Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii MasterChef, a făcut un anunţ pe contul personal de Facebook.

Într-un mesaj video, Răzvan Fodor a precizat că filmările pentru noul sezon MasterChef vor începe în septembrie 2016 şi vor dura aproximativ două luni.

"Au început înscrierile pentru un nou sezon MasterChef. Deci un nou sezon MasterChef. Să ştiţi că MasterChef este un proiect foarte greu. Spun asta de şase sezoane. E un proiect foarte greu, dar foarte frumos. În spatele a ceea ce vedeţi voi pe TV să ştiţi că este foarte multă muncă. Suntem o echipă foarte mare şi odată ce intraţi cu noi în gaşcă veţi avea două luni cu aventuri. Filmările ar urma să înceapă undeva în septembrie. Nu ştiu data exactă când intră pe TV", a spus prezentatorul ProTV.

Potrivit Paginademedia.ro, nu este încă sigur dacă MasterChef va figura în grila de toamnă a Pro TV, iar departamentul de programe al televiziunii ia în calcul mai multe variante.

Într-una dintre posibilităţi, emisiunea ar urma să fie difuzat o dată pe săptămână. Într-o altă variantă, show-ul culinar ar urma să lipsească în toamnă din grila Pro TV şi să fie difuzat la primăvară.

O altă incertitudine ţine de componenţa juriului, care ar putea să sufere modificări. Sezonul trecut concurenţii de la MasterChef au fost jurizaţi de Patrizia Paglieri, Adrian Hadean şi Florin Scripca (chef Foa).