MENIU

CE MUTARE face Carrefour România la început de an

Carrefour România anunţă deschiderea a două noi magazine de proximitate în franciză, unul în Bucureşti şi al doilea în Braşov.

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză: în București, Express Salviamax și în Brașov, Express RostCom Zizinului. În acest moment, rețeaua numără 58 de magazine de proximitate „Express", dintre care 10 unități în orașul Brașov și 48 în București și Ilfov.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România.

Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 162 de unitati, dintre care 25 hipermarketuri „Carrefour", 78 supermarketuri „Market" şi 58 magazine de proximitate „Express".

Mai multe articole despre:
carrefour românia