MENIU

ANUNȚ important pentru bucureșteni: RESTRICȚII de circulație în Pasajul subteran Piața Presei Libere, de astăzi, la ora 23.00

Anunț important pentru bucureșteni. Primăria Generală a Capitalei anunță restricții în Pasajul rutier de la Piața Presei Libere aplicate chiar din această seară, înainte de miezul nopții. 

Accesul în pasajul rutier subteran Piaţa Presei Libere din nordul Bucureştiului este restricţionat în această seară pentru reabilitarea iluminatului. Circulaţia rutieră este oprită de la ora 23:00 la 4:00, iar autovehiculele vor putea să meargă spre Arcul de Triumf şi Bulevardele Mărăşti şi Expoziţiei doar prin tranzitarea la suprafaţă a zonei Piaţa Presei Libere, anunţă Primăria Capitalei.

Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că vor fi executate lucrări de reabilitare a sistemului de iluminat public din Pasajul rutier subteran Piaţa Presei Libere de către Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti SRL.

Brigada Rutieră a Capitalei restricționează accesul în pasajul rutier, de marţi, 14 martie, ora 23.00 până miercuri, 15 martie, la ora 04.00.

 „În această seară (14.03.2023) începând cu ora 23.00 şi până mâine (15.03.2023), la ora 04.00, Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti SRL va executa lucrări de reabilitare a sistemului de iluminat public din Pasajul rutier subteran Piaţa Presei Libere”, se arată în mesajul transmis pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Bucureşti.
 
RESTRICȚIILE APLICATE DE MARȚI, 14 martie, ORA 23.00, PÂNĂ MIERCURI, 15 MARTIE, ORA 4.00

Brigada Rutieră Bucureşti va restricţiona accesul în pasajul rutier, perioadă în care circulaţia autovehiculelor spre Arcul de Triumf, Bd. Mărăşti şi Bd. Expoziţiei fiind în continuare posibilă prin tranzitarea supraterană a zonei Piaţa Presei Libere.
 
„În cadrul reviziei tehnice se va verifica funcţionarea a circa 275 aparate de iluminat public şi se vor remedia eventualele defecţiuni constatate”, a anunțat Primăria Generală a Capitalei.