MENIU

Decizie de ultimă oră a lui Tudorel Toader, aflat pe lista miniștrilor în pericol de remaniere

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, și-a luat concediu... peste noapte. Deși sursele Realitatea TV spun că acesta ar putea fi remaniat, Toader a plecat în concediu. 

Cu toate că avea programate întâlniri pentru astăzi, Tudorel Toader și-a luat peste noapte concediu! Scăpat de moțiune, ministrul Justiției rămâne însă pe lista miniștrilor în pericol să fie remaniați. 

Este posibil ca Tudorel Toader să își fi luat zile de concediu ca un cadou... în avans. Pe 25 martie, ministrul își serbează ziua de naștere. 

Zilele lu Tudorel Toader în guvern par a fi numărate, susţin surse poltiice din PSD. Aşa cum au şi promis, social-democraţii l-au salvat de moţiunea iniţiată de opoziţie doar pentru a-l "executa" la remaniere, potrivit hotnews.ro.

Surse: PSD l-a salvat pe Tudorel Toader de moţiune ca să-l excute la remaniere

PSD vrea să facă o remaniere înainte de europarlamentare, susțin surse social-democrate.

În principiu, ar fi vorba de o remaniere "tehnnică", pentru că ar urma să plece miniştrii aflaţi pe poziţii eligibile la europarlamentare, Rovana Plumb și Natalia Intotero.

Contextul, susţin aceleaşi surse, ar urma să fie folosit pentru îndepărtatea ministrului Justiției, Tudorel Toader, pe fondul nemulţumirilor exprimate de mai mulţi lideri ai PSD, în frunte cu Florin Iordache.

Mai multe articole despre:
ministrul justiţiei concediu tudorel toader