MENIU

Anunț de ultima oră despre starea lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, autorul unui grav accident

Anunț de ultima oră despre starea lui Mario Iorgulescu din partea medicilor de la Spitalul Elias. În urma accidentului îngrozitor de sâmbătă noaptea provocat de Iorgulescu Jr, care era băut și sub influența drogurilor, un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața.

Medicii de la Spitalul Elias au anunțat, vineri, că se impune ca Mario Iorgulescu să continue tratamentul la Terapie Intensivă, deoarece încă există posibilitatea „unei evoluţii nefavorabile".

„Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem urmatoarele precizări: Contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie; Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; Anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă", informează reprezentanţii Spitalului Elias.

Mario Iorgulescu, ALCOOL şi COCAINĂ înaintea accidentului!

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, a anunţat parchetul.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, fiind victima unui grav accident rutier provocat chiar de el după ce a condus un Aston Martin cu 240 km pe oră.

Dany Vicol, tânărul de 24 de ani mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, a fost condus pe ultimul drum, pe 12 septembrie, de rude şi prieteni.

Familia lui Dany a decis să îl înmormânteze lângă sora lui, în localitatea Rudeni. Fetiţa a decedat în urmă cu câţiva ani, la vârsta fragedă de doar 6 ani, din cauza unei boli incurabile.

Mai multe articole despre:
Mario Iorgulescu