MENIU

Anunț BOMBĂ de la KAUFLAND. Cum vor reacționa clienții

Retailerul german Kaufland va deschide anul viitor cel puţin şase magazine la nivel naţional, după ce anul acesta, în decembrie, va pune sigla pe cel de-al 100-lea hipermarket al reţelei la nivel naţional şi al 10-lea din Bucureşti.

Estimarea aparţine ECONOMICA.NET pe baza informaţiilor oferite neoficial de reprezentanţii companiei în mediile de socializare. Compania nu a răspuns întrebărilor ECONOMICA.NET în legătură cu planurile de expansiune aferente anului viitor.

Kaufland înlocuieşte Gambrinus

Una dintre cele mai interesante locaţii pentru un hipermarket este Bd Orhideelor nr 46, din sectorul 1 al Capitalei, adresă la care, în urmă cu 150 de ani, un om de afaceri german, Erhard Luther construia fabrica de bere Griviţa. Unitatea de producţie a intrat ulterior în portofoliul grupului olandez Heineken, care a fabricat acolo brandul Gambrinus, iar din 2005 şi-a încheiat activitatea. Terenul fabricii a fost vândut de Heineken unui grup de investitori imobiliari, într-o tranzacţie estimată la 10-15 milioane de euro. Potrivit unui PUZ eliberat de Primăria Municipiului Bucureşti în 2012 pentru Heineken, suprafaţa totală a terenului pe care se construieşte un nou magazin Kaufland este de peste 27.200 de mp.

Mai multe, pe economica.net. 

Mai multe articole despre:
magazine hypermarket Kaufland