MENIU

Anunț bombă de la AUCHAN! A terminat

Anunț bombă de la AUCHAN! A terminat

Auchan România încheie în această săptămână procesul de rebranding al celor 20 de magazine real cumpărate de la grupul german Metro, odată cu inaugurarea de sâmbătă, 12 aprilie, a hipermarketului din AFI Cotroceni.

Retailerul a început remodelarea magazinelor real în octombrie anul trecut, cu un program de trei deschideri pe lună şi un buget de 40 milioane euro.

Tranzacţia Auchan-Real a fost finalizată pe 12 septembrie 2013, ca urmare a acordului semnat în 30 noiembrie 2012 între grupul Auchan şi Metro Group şi a validării primite din partea Consiliului Concurenţei, la sfârşitul lunii iulie.

Auchan România, în noua sa dimensiune, are 31 de magazine deschise şi alte două în construcţie, o suprafaţă netă de vânzare de 252.000 metri pătraţi, peste 10.000 de angajaţi, 3 platforme logistice, 70 milioane de clienţi anual şi o cifră de afaceri comună de peste 4,5 miliarde de lei, fără taxe.

Compania devine astfel unul dintre cei mai mari cinci angajatori privaţi din România şi a doua reţea de comerţ ca suprafaţă totală de vânzare la nivel naţional, după Kaufland.

În prezent, Auchan gestionează la nivel mondial 834 hipermarketuri integrate şi 362 de centre comerciale şi a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 62,1 miliarde euro.

Mai multe articole despre:
Real hypermarket Auchan auchan afi