MENIU

Anul celor două bătălii şi al războiului total

Anul celor două bătălii şi al războiului total

Coabitarea românilor cu destinul a devenit necruţătoare şi singura lor certitudine este că liderii politici au confiscat ţara şi nu au de gând să renunţe curând la jumulirea ei. În această seară, de la ora 22.00, Rareş Bogdan inaugurează la „Jocuri de Putere” serialul „O ambulanţă uriaşă pentru România".

Aflaţi cine şi cum poate pune România pe calea succesului şi cine sunt cei care o pot îndruma după 2014? Care este efectul condamnării şi "întemniţării" lui Adrian Năstase în politica românească? Cum arată anul 2014 în faţa celor două bătălii electorale majore, europarlamentare şi prezidenţiale, şi în faţa referendumului privitor la modificarea Constituţiei? Care va fi parcursul pentru anul 2014 al celor trei actori principali politici majori, Ponta, Băsescu, Antonescu? Cum vor evolua instituţiile independente ale statului român în faţa viitoarelor confruntări electorale ale anului 2014?

Mai au legătură politicienii cu poporul care i-a ales? Dacă nu de la ei va veni salvarea, unde se află cheia modelului naţional al succesului? Mai există români în stare să sacrifice ambiţiile personale de dragul emancipării comunităţii?
 
Care sunt pericolele care pândesc ţara şi cu cine trebuie să joace România pentru a-şi păstra bruma de resurse? Cum pot fi ele utilizate pentru creşterea nivelului de trai?

Mai au de gând liderii USL să muncească împreună ca să arate românilor că nu le-au acordat încrederea degeaba sau îşi văd de agenda proprie?

Unde se află duşmanul României, la Cotroceni, aşa cum spune Victor Ponta, sau la Palatul Victoria, tot mai şubred din cauza disperării că trece timpul şi rezultatele "bunei guvernări" întârzie să apară?

Care va fi soarta unei ţări aflate atât la cheremul politicienilor, cât şi la dispoziţia marilor puteri?

Răspunsurile în această seară la „Jocuri de Putere”, de la ora 22.00, într-o discuţie-analiză despre România între jurnalistul Rareş Bogdan şi consultantul politic Cozmin Guşă.