MENIU

Antena 1, prima reacţie după ce Cheloo a fost audiat într-un dosar de consum de droguri

Antena 1 a scos de pe pagina de Facebook a emisiunii iUmor un promo în care Cheloo este surprins în timp ce rulează o tigară. Filmulețul a fost postat pe rețeaua de socializare acum trei zile, perioadă în care a adunat în jur de 200.000 de vizualizări.

În clipul de un minut se vorbește despre faptul că Delia are o geantă care costă mai mult decât mașina lui Cheloo. Bendeac și Cheloo se arată contrariați de faptul că un accesoriu poate fi mai scump decât un automobil.

Într-o altă variantă a Promo-ului (publicată de WowBiz), secvența în care Cheloo își rulează țigara este tăiată la montaj, scrie Pagina de Media.

Rapperul Cheloo a fost audiat miercuri de DIICOT Ploieşti, într-un dosar de consum de canabis, după ce în locuinţa sa s-au găsit câteva grame de canabis, conform surselor judiciare citate de Realitatea TV.

 

Delia Matache i-a "umilit" pe Bendeac si Cheloo! Are o geanta mai scumpa decat masinile lor! -------- http://goo.gl/ZZGFXiE fabulos cum au incercat ei sa rada de ea, si cum i-a lasat masca! VIDEO integral e AICI ------- http://goo.gl/ZZGFXi

Posted by WOWbiz.ro on Monday, March 28, 2016
Mai multe articole despre:
0 DIICOT canabis consum de droguri Cheloo iumor