MENIU

Angelina Jolie, primul interviu după divorţul de Brad Pitt, cu lacrimi în ochi - VIDEO

Angelina Jolie a vorbit în premieră despre divorţul de Brad Pitt. Actriţa americană a declarat că a trecut printr-o perioadă dificilă, dar susține că ea şi fostul soţ rămân o familie, deși a primit custodia totală a celor șase copii.

Aflată în Cambodgia, pentru lansarea unui film, Angelina Jolie a vorbit cu lacrimi în ochi despre divorţul de Brad Pitt.

"Nu vreau să vorbesc foarte mult despre acest lucru, în afara faptului că a fost o perioadă dificilă. Suntem şi vom fi mereu o familie. Aşa fac faţă acestui lucru, caut o cale prin care să mă asigur că acest lucru ne face mai puternici şi mai apropiaţi", a povestit Jolie.

Jolie şi Brad Pitt au format un cuplu din 2004 şi până în 2016, atunci când actriţa a intentat divorţ din cauza unui episod violent. Decizia a şocat Hollywood-ul pentru că cei doi erau socotiţi cuplul perfect.

"Mulţi oameni ajung în această situaţie, întreaga mea familie a trecut prin momente dificile. Îmi concentrez atenţia asupra copiilor mei, copiilor noştri", mai spune ea.

În interviul pentru BBC, Angelina Jolie a vorbit şi despre planurile sale de viitor.

"Peste cinci ani mi-ar plăcea să mă plimb prin lume și să-mi vizitez copiii, sperând că sunt foarte fericiți și că fac lucruri cu adevărat interesante", a explicat ea.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi şi trei naturali. Actriţa a cerut şi a obţinut custodia totală a celor mici, iar procesul de divorţ este în plină desfăşurare.

Mai multe articole despre:
divorţ Angelina Jolie interviu Brad Pitt Cambodgia