MENIU

Angajatul IDEAL! Caracteristicile ideale ale unui angajat perfect

Angajatii reprezinta motorul oricarei afaceri, indiferent care ar fi industria in cadrul careia este aceasta dezvoltata.In mod clar, cu angajatii perfecti nu rivalizeaza niciun fel de instrument de lucru sau tehnologie, oricat de ultima generatie ar fi. Angajatii valorosi nu vor putea fi inlocuiti vreodata. Ei reprezinta fundatia oricarei afaceri profitabile, scrie manager.ro.

Iata cateva dintre caracteristicile ideale ale unui angajat perfect:

1. Angajatii perfecti isi fac treaba bine si la timp! Nu cauta scuze pentru a-si indeplini sarcinile.

2. Angajatii de care orice companie are nevoie sunt cei de incredere. Poti sa ai incredere ca nu vor da mai departe secretele companiei si nici informatii confidentiale din contract.

3. Angajatii perfecti isi respecta promisiunile. Daca au spus ca se vor ocupa de un anumit proiect, o vor face! Nu este nevoie sa ii controlezi pentru ca ai incredere in cuvantul lor.

4. Angajatii perfecti vin cu idei, propuneri si noi oportunitati prin care sa aduca valoare in echipele din care fac parte.

5. Angajatul perfect va cere ajutor atunci cand nu stie cum sa rezolve o anumita sarcina. Nu risca sa greseasca din cauza rusinii de a cere ajutor.

6. Angajatul perfect are capacitatea de a-si recunoaste propriile greseli. Nu va incerca sa le ascunda sub pres. Va avea demnitatea si curajul de a-si asuma responsabilitatea actiunilor sale. Citeste mai mult...

Mai multe articole despre:
angajat caracteristici IDEAL perfect