MENIU

Andreea Raicu o critică dur pe Mihaela Rădulescu

Andreea Raicu și Mihaela Rădulescu

Andreea Raicu o critică pe Mihaela Rădulescu după atacurile acesteia la adresa comunității LGBT. "Cine este Mihaela Rădulescu?" se întreabă Raicu pe blogul său. 

"M-am intalnit ieri cu o prietena si mi-a aratat insa ceva de pe Facebook care m-a socat! Postarile Mihaelei Radulescu referitoare la homosexuali sunt scandaloase! Mihaela Radulescu pe care o cunosteam eu nu ar fi folosit niciodata un limbaj atat de vulgar… Cu niste cuvinte total lipsite de eleganta, de o agresivitate fantastica, ea nu face decat sa atace fara argument niste oameni. Generalizeaza si loveste intr-o comunitate care nu cred ca i-a facut vreun rau. Eu am de foarte mult timp multi prieteni gay si stiu foarte bine cat de mult sufera pe nedrept! Sunt niste oameni absolut minunati, ii iubesc din toata inima si ii respect!
M-a uimit pur si simplu virulenta acestui atac… Niciodata nu mi-as fi imaginat ca Mihaela Radulescu pe care o cunosc eu e capabila de arunce niste replici atat de imbibate de furie.
“…ca mama, care nu vrea sa-si vada copilul nici gay, nici terorist, nici cersetor, nici drogat, nici depresiv”… Mihaela Radulescu pe care o cunosc eu nu ar fi facut niciodata aceasta insiruire, nu ar fi pus semnul egal – asa cum reiese din postarea ei – intre un terorist si un gay!
E grav ca ea trateaza cu atata desconsiderare niste oameni, niste suflete, ca persista in acest comportament discretionar si nu realizeaza ca e dreptul fiecaruia sa aleaga cu cine isi imparte viata! Discriminarea pe motive de orientare sexuala e nedemna de orice om, indiferent daca e persoana publica sau nu! Pur si simplu nu poti ataca un om in functie de ceea ce el iubeste!", scrie Andreea Raicu.

Reacția Andreei Raicu vine după ce Mihaela Radulescu a postat pe blogul sau un text homofob, in care compara homosexualitatea cu terorismul, dependenţa de droguri şi cerşitul.

 

Mai multe articole despre:
homosexuali gay Mihaela Rădulescu Andreea Raicu