MENIU

Anchetă pe șantierul autostrăzii Sebeș - Turda

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, reacționează după incidentul petrecut miercuri pe șantierul autostrăzii Sebeș Turda.

Răzvan Cuc l-a convocat pe directorul general al CNAIR, Narcis Neaga și i-a solicitat constituirea, în regim de urgență, a unei comisii care se va deplasa la fața locului, să cerceteze împrejurările în care a avut loc incidentul, scrie realitateadealba.net.

Un accident soldat cu rănirea unui bărbat s-a produs, miercuri, pe lotul doi al autostrăzii Sebeș-Turda, după ce două grinzi de la supratraversarea DN 14B s-au prăbușit.

Bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut de pe un picior de susținere al autostrăzii, pe șantierul din apropiere de Teiuș. A suferit leziuni ușoare și a fost transportat la spital.

Cu peste 24 de kilometri lungime, lotul 2 este cel mai mare dintre cele patru loturi ale Autostrăzii Sebeş – Turda (A10). Construcţia acestuia a fost atribuită în urmă cu cinci ani Asocierii Aktor – Euro Construct Trading 98 pentru suma de 549,33 milioane de lei. În aprilie, stadiul lucrărilor pe acest lot a ajuns la 49,50%.