MENIU

Anchetă la o şcoală în Satu Mare, după ce 5 elevi au postat o fotografie pe Facebook

Acrobație făcută la școală, anchetată acum în Satu Mare. Totul a ieșit la iveală după ce copiii au fost pozați în timp ce executau numărul riscant. Apoi, fotografia a fost publicată pe Facebook.

Conducerea unității de învățământ a început cercetările ca să-l sancționeze pe cel care a pus la cale cascadoria din curtea școlii, relatează reporterntv.ro, citat de libertatea.ro.

Cinci elevi s-au fotografiat în timp executau un număr de acrobație în curtea școlii „Lucian Blaga” din Satu Mare. Poza i-a amuzat pe elevi, însă părinții nu fost încântați de peripeția care putea să le pună în pericol viața copiilor. Așa că mulți dintre ei au depus plângeri la conducerea școlii.

”Depinde când s-au urcat pe acele bare. Noi după ora 14.00 nu mai avem profesori de serviciu în curtea școlii. Poate s-a produs atunci evenimentul. Elevul în cauză este în clasa a VIII-a și am avut mai multe probleme cu el. Am să cercetez cazul și o să luăm măsurile care se impun”, a declarat directorul Școlii Lucian Blaga, Ioan Gozar.

Directorul școlii spune că elevul, care a pus la cale acrobația, ar putea fi sancționat.

„Este interzis în mod categoric orice lucru de acest gen. Nu este pentru prima dată când l-am atenționat. Am mai luat măsuri împotriva acelui elev”, a spus și directorul adjunct Ioan Sepețan.

Mai multe articole despre:
şcoală elevi Satu Mare