MENIU

Anchetă după moartea fostului judecător Stan Mustață. Detalii incendiare

Stan Mustata

Anchetă internă la Penitenciarul Jilava după ce fostul judecător Stan Mustaţă a murit în spatele gratiilor. 

Avocata lui Stan Mustață acuză că magistratul a trăit clipe de coșmar în ultimele zile de viață și spune că va depune plângere penală pentru purtare abuzivă.

Fostul judecător fusese condamnat în anul 2016 la opt ani şi şase luni de închisoare pentru luare de mită. Stan Mustață era acuzat că, în schimbul unor sume mari de bani, ar fi dat soluţii favorabile în dosarele pe care le judeca. 

Magistratul Stan Mustață era încarcerat de peste doi ani, suferea de cancer şi avea unele probleme renale.

Cea care a confirmat decesul fostului judecător a fost chiar avocata acestuia, care susține că, împreună cu familia, va face o plângere penală împotriva conducerii Penitenciarului Jilava.

Reprezentanții ANP susțin că vor face o anchetă internă la închisoarea din Jilava. Totuși, Administrația Națională a Penitenciarelor nu a răpuns solictării Reailtatea TV de a comenta acuzațiilor formulate de avocat.

Judecătorul Stan Mustață a murit în penitenciar. Cunoscut drept judecătorul lui Dan Voiculescu, în dosarul ICA, Mustaţă a ajuns în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat pentru luare de mită în schimbul unor soluţii favorabile.

Stan Mustață a decedat azi noapte, din cauza unui infarct miorcardic suferit în timp ce i se făcea o dializă.

Mai multe articole despre:
anchetă penitenciar Jilava STAN MUSTAŢĂ