MENIU

Anca Dragu: Moțiunea de cenzură e superficială, nu va trece. Coaliția de guvernare este puternică

Anca Dragu

Președintele Senatului a declarat că nu are emoții în legătură cu moțiunea de cenzură depusă de social-democrați împotriva guvernului condus de Florin Cîțu. ”Este extrem de superficială”, a spus Anca Dragu, care a precizat că actuala coaliție de guvernare este puternică. 

”Nu am absolut niciun fel de emoţii. Eu sunt ferm convinsă că această Coaliţie funcţionează, este puternică. Nici pe fond nu ar fi motive, dincolo de votul politic. Am ascultat prezentarea moţiunii şi este extrem de superficială”, a spus Dragu, luni, la Senat.

Modul de acţiune al majorităţii parlamentare va fi stabilit în şedinţa de coaliţiei de luni seară, a precizat președintele Senatului.

Întrebată despre o eventuală remaniere a ministrului Economiei, Claudiu Năsui, Dragu a răspuns: ”Aşa cum am stabilit în protocolul suplimentar semnat la nivelul Coaliţiei, trebuie să existe o evaluare însuşită la nivelul Coaliţiei. Încă nu am făcut niciun fel de analize şi nu aş putea comenta speculaţii, dar vom vedea”.

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD împotriva guvernului Cîțu se va fi dezbbătută și votată marţi în plenul reunit al Parlamentului.

Citește și: ”Ultimele calcule pentru DĂRÂMAREA Guvernului. Daniel Suciu (PSD): "Ne lipsesc 29 de voturi ca să treacă moțiunea". De UNDE ar putea să vină acestea”