MENIU

Anamaria Prodan, reacție de milioane după agresiunea lui Laurențiu Reghecampf - Umilința supremă

Anamaria Prodan, reacție de milioane după agresiunea lui Laurențiu Reghecampf - Umilința supremă

Umilință supremă pentru Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan a avut o reacție de milioane după ce Laurențiu Reghecampf a intrat, prin efracție în casa ei. Dând dovadă de o tărie de caracter fantastică, Anamaria s-a apărat de bărbatul care a depășit orice limită și a decis, potrivit impresarei, beat fiind, să năvălească în casa în care se află și Laurențiu jr, un copil minor, de doar 14 ani, cu gândul să facă rău.

Cât de jos a ajuns Laurențiu Reghecampf: Beat, a forțat intrarea în casă și a proferat amenințări 

Anamaria Prodan este șocată de cât de jos a putut ajunge bărbatul cu care a fost căsătorită 15 ani de zile și cu care a format o familie.

Ce a urmărit când s-a dus acasă și a forțat intrarea, prin efracție, în locuința Aneimaria Prodan, duhnind a băutură? Să arate cât de mult a pierdut. Cu agresiune fizică, jigniri și cu amenințări.

Bebeto, pus în pericol de accesele de furie ale propriului tată

Oare ce se întâmpla dacă Bebeto, copil fiind, puternic legat de familie, ar fi vrut să-și apere mama și ar fi ajuns în față pumnilor propriului tată orbit de furie și de aburii alcoolului?

Mai ales că Bebeto a fost atât de afectat de situația în care propriul tată îi pune familia.

Degradant pentru Reghe: Singurul meci din viața sa de bărbat și antrenor - cel împotriva unei femei

Singurul meci ca bărbat și antrenor pe care l-a dus Laurențiu Reghecampf este împotriva unei femei. Își dorește meciuri, dar singurul meci pe care l-a făcut a fost cu fosta sa soție.

Ce fel de bărbat și antrenor este Laurențiu Reghecampf dacă a ajuns să aibă la activ doar un meci în care se bate cu o femeie?

S-a dus acasă și s-a luat la bătaie cu o femeie, arătând cât de slab și disperat a ajuns. După ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova, nu a reușit nici să califice vicecampioana Azerbaidjanului în grupele Conference League. 

Anamaria Prodan și fostul soț au ajuns vineri seară la secția de poliție din Snagov, după o bătaie la vila impresarei. S-au acuzat reciproc de agresiune și au primit ordine de protecție.

Anamaria Prodan a relatat cum fostul soț era băut și a intrat în casă cu forța. Apoi, a început să o amenințe și să o împingă. Mai mult, s-ar fi năpustit asupra ei, moment în care a fost nevoită să se apere și l-ar fi lovit. Anamaria Prodan susține că este în continuu amenințată cu moartea sau cu pușcaria de către bărbatul care i-a fost alături ani ani în șir.

Potrivit autorităților, Laurențiu Reghecampf s-a dus în jurul orei 19:36 la sediu Poliției Stațiunii Snagov. Două minute mai târziu, la 19.38, a ajuns și Anamaria, aceasta ”în prealabil apelând și numărul de urgență 112”. În fața polițiștilor, fiecare a spus că „a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt”.

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului, cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, a transmis Poliția Snagov.