MENIU

Amestecul care te scapă de calcâiele crăpate şi îngroşate. Efectele se văd imediat

<p>Amestecul care te scapă de calc&acirc;iele crăpate şi &icirc;ngroşate. Efectele se văd imediat</p>

Aspirina, pe lângă faptul că vindecă durerea de cap sau scade febra, este excelentă și pentru uz extern, ca remediu pentru zona picioarelor.

Cu ajutorul acestui ingedient pe care oricine îl are în sertarul cu medicamente putem rezolva problema călcâielor crăpate, a varicelor sau bătăturilor din talpă. Aceste afecțiuni sunt cauzate fie de pantofi mai puțin comozi, de faptul că nu ai avut grijă de sănătatea picioarelor, de o alimentație nepotrivită sau de deshidratare.

Iar dacă te-ai confruntat cel puțin o dată cu călcâie crăpate sau aspre, știi cât de neplăcută este acestă problemă, mai ales dacă este vară și trebuie să porți sandale.

Pe lângă loțiunile și cremele hidratante pe care le folosești, trebuie să știi că și aspirina te poate ajuta să scapi de aceste probleme. Mai mult, dacă te confrunți cu alte afecțiuni, cum ar fi varice sau bătături, tot aspirina este răspunsul.

Cum prepari remediul pentru călcâie crăpate:

Ingrediente
250 de mililitri de alcool în concentrație 70%

10 aspirine

Mod de preparare:
Zdorbește 10 aspirine până când obții o pudră fină și amestecă-le cu alcool și lasă soluția o zi sau două la loc rece.

Mod de întrebuințare:
După ce amestecul a stat două zile la loc rece, este bună de folosit. Agită soluția bine, după care înmoaie o dischetă în amestec și aplică pe zona afectată. Înfășoară în folie de plastic, după care pune o pereche de șosete în picioare. Lasă să acționeze pe timp de noapte.

Dimineața spală bine locul și șterge cu prosopul, după care aplică o cremă foarte grasă sau glicerină. Repetă procedeul în fiecare seară, timp de 10 zile, și vei obține rezultate neașteptate. Astfel, vei scăpa de varice, bătături, piele uscată sau crăpături.

Sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
sănătate tratament aspirină călcâie crăpate