MENIU

Amanta lui Nichita rupe tăcerea: M-a folosit pentru beneficii carnale. Viaţa mea a devenit un calvar

Amanta lui Nichita rupe tăcerea: M-a folosit pentru beneficii carnale. Viaţa mea a devenit un calvar

Fosta amantă a primarului suspendat al Iaşiului a formulat o nouă plângere penală împotriva lui Gheorghe Nichita, pe care îl acuză de hărţuire sexuală şi ameninţare. Apărătorii edilului aflat în arest la domiciliu spun însă că plângerea angajatei Primăriei Iaşi este o dovadă de „disperare“.

Angajata Primăriei Iaşi Adina Samson a declarat, marţi, în faţa procurorilor DNA, că ar fi fost supusă la mai multe agresiuni de natură fizică şi psihică în perioada în care a avut o relaţie sentimentală cu Nichita.

Audierea Adinei Samson a venit după ce aceasta a formulat o plângere la Parchet în care l-a acuzat pe Gheorghe Nichita, primarul-suspendat al Iaşiului, de hărţuire, hărţuire sexuală şi ameninţare.

Potrivit celor reclamate de Adina Samson, după angajarea la Primăria Iaşi, primarul-suspendat al Iaşiului, „folosindu-se de ascendenţa sa profesională, pe linie ierarhică” ar fi demarat “o amplă acţiune de încercare de seducere” a sa, scopul fiind iniţierea unei relaţii amoroase între cei doi.

„Cunoscând faptul că sus-numitul este căsătorit şi având în vedere uriaşa diferenţă de vârstă dintre noi, eu am refuzat avansurile cu tentă sentimentală ale numitului Nichita Gheorghe”, se arată în plângere. Aceasta continuă şi spune că „având în vedere ascendentul profesional” pe care primarul îl avea asupra ei, a „consimţit să întreţină relaţii de natură amoroasă”, crezând că astfel primarul nu va mai exercita presiuni asupra sa.

„Din acel moment viaţa mea a devenit un calvar greu de suportat, Nichita Gheorghe având un comportament extrem de agresiv, la nivel fizic şi verbal, pe fondul unei gelozii de-a dreptul patologice”, mai susţine Samson, potrivit documentului citat de adevarul.ro.