MENIU

Alunecare de tren de proporții pe DN7, în județul Arad. Un drum complet blocat

Alunecare teren DN7 Arad

O alunecare de teren de proporții a avut loc, astăzi, pe un DN7 din județul Arad. Circulația în zona localitatății Toc este complet blocată, relatează Realitatea PLUS.

Drumarii intervin chiar la această oră pentru a curăța carosabilul de pământ și aluviuni venite de pe versanți. Se estimează reluarea traficului undeva în jurul lorei 18:00. 

Potrivit Centrului Infotrafic, ”traficul rutier este întrerupt pe DN 7 Toc – Săvârșin, la km 450+600, traficul este oprit, în ambele sensuri, din cauza pietrelor căzute pe carosabil. Nu au fost victime și nici pagube materiale.”

Reprezentanții Infotrafic spun că această alunecare de pământ nu afectează circulația ambulanțelor sau al pompierilor în localitățile din zonă.

Cătălin Burtă, adjunct șef secție CNAIR spune că alunecarea de teren s-ar fi produs din cauza ploilor din ultimele zile. Acesta susține că, în mod normal, în zonă nu au avut loc astfeld e incidente, astfel că nu există plase de protecție pe marginea drumului. Acesta nu a putut răspunde la întrebarea privind cine s-ar fi făcut vinovat dacă ar fi existat victime în urma acestei alunecărid e teren care a blocat DN7.