MENIU

Alla Klyshta de la Romanii au talent, ucisă cu sânge rece. Pozele care l-au înfuriat pe criminal

Alla Klyshta
<p>Alla Klyshta</p>
<p>Alla Klyshta</p>
<p>Alla Klyshta</p>
<p>Alla Klyshta</p>
<p>Alla Klyshta</p>
<p>Alla Klyshta</p>
<p>Alla Klyshta</p>
<p>Alla Klyshta</p>

Concurenta Alla Klyshta de la Romanii au talent a murit. Poliția a făcut o scurtă declarație în care a confirmat că tânăra a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei.

Alla Klyshta, românca de 33 de ani din Ucraina care a participat la Romanii au talent sezonul 9, a fost o senzație pe scena noastră.

Publicul a îndrăgit-o pe loc pe Alla Klyshta, iar cei patru jurați au aplaudat-o frenetic. Din păcate, nimeni nu avea cum să prevadă această crimă oribilă. Potrivit revistei Ciao, Alla Klyshta a locuit în Ucraina și în Germania, în căutare de o soartă mai bună.

Poliția a arestat deja un suspect, unul din prietenii fostei concurente Alla Klyshta . Anturajul tinerei de 33 de ani a confirmat că suspectul și victima aveau o relație amoroasă. Bărbatul este și el acrobat. Lucra la un circ comun, din Germania, un circ fără renume internațional.

Prietenii și familia lui Alla Klyshta sunt în stare de șoc. "Încă nu putem să credem, este groaznic", a declarat unul dintre apropiații tinerei. Conform datelor adunate până în prezent de poliția din Germania, crima tinerei Alla Klyshta a fost una pasionala, informează fanatik.ro.

În aceeași lună în care a apărut la PRO TV, la Românii au talent, Alla Klyshta a pozat sexy. Aceasta a realizat câteva imagini erotice, în costum de baie, blugi scurți și fără sutien. Cu toate că sunt imagini cuminți, de promovare, e posibil că imaginile să îl fi înfuriat pe iubitul ei.

Alla Klyshta a publicat pozele sexy, în ținute sumare și poziții atrăgătoare, pe contul ei de Facebook. Au fost postate în lunile februarie și martie 2019. În plus, pe lângă imagini, tânăra mai posta și mesaje ce par a fi adresate fostului ei iubit sau chiar ei, ca încurajare să treacă peste decepția în dragoste.

Mai multe articole despre:
null