MENIU

Alin Stoica NU și-a dat demisia de la Capitală: „Toți prefecții USR-PLUS continuă activitatea până se va decide altceva”

Alin Stoica, prefectul Capitalei Foto: INQUAM

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat că nu va demisiona din funcție chiar dacă miniștrii USR-PLUS au părăsit Guvernul condus de Florin Cîțu. Acesta a mai declarat, miercuri, la venirea la sediul Prefecturii, că el și ceilalți prefecți USR-PLUS își vor continua activitatea până se va anunța o decizie în acest sens. 

Întrebat dacă și-a înaintat demisia după retragerea miniștrilor USR-PLUS din guvern, prefectul Alin Stoica a infirmat informațiile din presă.

„Nu. Noi ne continuăm activitatea, toți prefecții din partea USR PLUS, până când se va decide altceva”, a declarat prefectul Capitalei, miercuri dimineață.

Alin Stoica a precizat și că în partid nu există discuții în acest sens și nici despre o posibilă înlocuire a sa la Prefectura Bucureștiului.

„Nu există alte informații, doar lucrurile care se vehiculează în presă”, a răspuns prefectul la întrebările presei, adăugând că își va continua activitatea „absolut normal, fără niciun impediment”.

Precizările prefectului Capitalei vin după ce cei cinci miniștri USR-PLUS și-au depus demisiile oficial din funcție, marți, alături de vicepremierul Dan Barna, ca și șeful Cancelariei prim-ministrului, Sergiu Hossu.

Reamintim că Ionuț Moșteanu, purtător de cuvânt al USR-PLUS, a anunțat marți că cei din eșalonul doi al guvernării nu vor demisiona din funcție, chiar dacă miniștrii s-au retras din guvern.