MENIU

Alimente care te îmbătrânesc. Sigur le consumi!

Alimentele care ucid încet și sigur. Tu le consumi?

Stresul, soarele și ereditatea contribuie la încetinirea sau accelerarea procesului de îmbătrânire, însă și alimentația are rolul său! Află ce spun nutriționiștii despre alimentele pe care trebuie să le eviți pentru a nu îmbătrâni tenul.

Stresul, soarele și ereditatea contribuie la încetinirea sau accelerarea procesului de îmbătrânire, însă și alimentația are rolul său. Astfel, consumul de produse din patiserie, dar și alimentele bogate în proteine precum cârnații, baconul, pot provoca o creștere a nivelului de colesterol și de lipide, care au un impact negativ, cauzând creșterea în greutate și îmbătrânirea tenului.

De asemenea, produsele lactate acționează în același mod. Experții susţin că anumite persoane sunt predispuse la îmbătrânirea prematură chiar dacă acestea consumă sau nu produse lactate.

Conform clickpentrufemei.ro, alimentele prăjite nu sunt deloc bune pentru sănătate deoarece conțin o cantitate mult prea mică de substanțe nutritive, iar de cele mai multe ori, sunt prăjite în uleiul care a mai fost folosit și înainte, conținând grăsimi trans.