MENIU

Alex Dima, de la Pro TV, imagine-şoc despre ce se întâmplă la Rahova, de când a intrat Dragnea acolo

Alex Dima, de la Pro TV, a făcut o dezvăluire şocantă despre ce se întâmplă la Penitenciarul Rahova, de când a intrat Liviu Dragnea acolo. Galeria Foto.

Alex Dima a trecut pe lângă închisoarea de la marginea Bucureştiului şi a observat că faţada puşcăriei se modernizează. Jurnalistul de la Pro TV a făcut imediat legătura între încarcerarea fostului lider PSD acolo şi respectivele lucrări. De asemenea, reporterul de la "Romania, te iubesc" se gândeşte că Dragnea urmează să fie vizitat de Carmen Dan şi Viorica Dăncilă.

"Se reface faţada la Rahova. Vine doamna Carmen Dan în vizită? Poate doamna Vio... Uite, ar fi o soluţie pentru refacerea puşcăriilor. Intră la zdup câte un nemuritor îmbuibat şi spaţiul se modernizează. Ce ziceţi?", a lansat Alex Dima o temă de discuţie pe Facebook. Imaginea la care face referire jurnalistul este în Galeria Foto.

Liviu Dragnea vrea să rămână în continuare încarcerat la Penitenciarul Rahova, după expirarea perioadei de carantină. Liviu Dragnea a fost condamnat la de 3 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.

Citiţi şi:

Detaliul de milioane pe care Alex Dima de la Pro TV l-a văzut în imaginea asta cu Viorica Dăncilă

Mai multe articole despre:
Alex Dima imagine de la rahova