MENIU

Alertă la Vaslui! Bărbat găsit decedat în apropierea unei școli, la primele ore ale dimineții

Alertă la Vaslui! Bărbat găsit decedat în apropierea unei școli, la primele ore ale dimineții/ Foto: Inquam Photos

Descoperire macabră în Vaslui! Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort, vineri dimineață, în apropierea unei școli din oraș. Polițiștii au fost alertați de locuitorii din zonă și s-au prezentat imediat la fața locului. Momentan nu se cunosc informații legate de posibilele cauze ale decesului. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit, vineri dimineață, în apropierea Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Elisabeta Polihroniade” din Vaslui. 

Acesta zăcea pe iarbă, lângă gardul unității de învățământ, față în față cu intrarea în cimitirul din Cartier.

„Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-ar afla inconștient pe o stradă din municipiul Vaslui. Deplasați în temeiul sesizării, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au identificat pe strada Filaturii un bărbat de 49 de ani, din Vaslui, decedat. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat și dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Vaslui.

Două adolescente, lovite de un autoturism pe o trecere pentru pietoni, în Vaslui

Ulterior, oamenii legii l-au identificat pe bărbatul găsit decedat. Este vorba despre un vasluian de 49 de ani, care locuia în apropiere, într-un bloc de garsoniere.

Caz șocant la Vaslui. Un dascăl și-a găsit părinții morți în casă, după slujba de Sfinții Constatin și Elena. Ipoteza terifiantă a anchetatorilor