MENIU

Alertă la Iași. O studentă a dispărut în urmă cu 2 zile. A plecat spre școală și nimeni nu știe ce s-a întâmplat

Este alertă națională și poliția a cerut ajutor după ce o studentă din Iași a dispărut, în urma cu 2 zile și nimeni nu știe ce i s-a întâmplat. Maria Constantin-Gheorghiu, în vârstă de 20 de ani, a dispărut fără urmă în ziua de 9 mai.

Maria este studentă la Facultatea de Litere și, conform detaliilor oferite de oamenii legii până în acest moment, înainte de a dispărea, Maria i-ar fi spus unei prietene că ”va lipsi o perioadă”.

Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru a da de urma tinerei.

Când a plecat de acasă, Maria purta un pardesiu de culoare bej închis și o perechi de blugi cu o cămașă kaki. În picioare aceasta avea o pereche de adidași mov și purta un rucsac negru.

Oamenii legii cer ajutorul cetățenilor pentru a da de urma Mariei și îi roagă pe toți cei ce au informații despre tânără să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență, 112.

"La data de 10 mai a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 09 mai a.c., numita CONSTANTIN-GHEORGHIU MARIA, în vârstă de 20 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție", a declarat un reprezentat al IPJ Iași.

Mai multe articole despre:
studenta iasi disparuta alerta politie cautare