MENIU

Alertă la Hamburg! Cel puțin o victimă în urma unui atac cu armă albă

O persoană a fost ucisă și mai multe rănite în urma unui atac ce a avut loc într-un supermarket din Hamburg, conform poliției germane.

UPDATE: Bărbatul a atacat cinci persoane cu un cuțit mare de bucătărie. Una dintre victime și-a pierdut viața în urma rănilor. Conform declarației unor martori, individul ar fi strigat „Allahu Akbar!” înainte să intre năvalnic în magazin. Acesta a fost imobilizat de câțiva trecători, care l-au pus la pământ și au chemat forțele de ordine, care, ulterior, l-au arestat.

Identitatea acestuia încă nu a fost stabilită, conform publicației Daily Mail.

Poliția din Hamburg a declarat într-un comunicat pe Twitter că un suspect a fost arestat, însă este prea devreme pentru a indica un motiv, informează BBC.

Jurnaliști ai publicației germane Bild au raportat că mai multe persoane din interiorul supermarketului au fost înjunghiate. Aceeași publicație a distribuit o fotografie a unui individ presupus a fi atacatorul, acoperit de sânge.

Atacul s-a produs la intersecția dintre strada Fuhlsbüttler și strada Hermann-Kauffmann, în jurul orei locale 15.00, conform declarației poliției.

Forțele de ordine au avertizat cetățenii să stea departe de zona în cauză. Au existat speculații care susțin că atacul ar fi fost o tentativă de jaf, însă autoritățile nu au confirmat informațiile. 

Poliția caută un al doilea suspect, conform The Independent.