MENIU

ALERTĂ! Încă doi bistrițeni confirmați cu CoVid-19. Despre cine este vorba

coronavirus bistrita

Încă două persoane din Bistrița-Năsăud au fost confirmate cu coronavirus. În acest mometn totalul ajungând la 3. Peste 100 de persoane sunt în carantină, iar alte peste 500 sunt în izolare la domiciliu.

Conform informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, în județul nostru sunt la această oră:

– 3 persoane confirmate cu Coronavirus

– ultimele 2 persoane confirmate pozitiv cu Coronavirus sunt un bărbat și o femeie, ambii de 36 de ani. Au călătorit împreună din sudul Italiei, zona Calabria, cu mașina personală, iar din momentul în care au intrat în România, 13 martie a.c., au fost escortați de poliție în convoi la un centru de carantină, neintrând în contact cu alte persoane. Ambii sunt asimptomatici și au fost transferați noaptea trecută conform procedurilor de către un echipaj CBRN la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

– 106 persoane în carantină și

– 508 persoane în izolare la domiciliu.

De la ultima raportare, de ieri, 18.03, mai sunt încă 18 rezultate negative, iar 13 persoane au ieșit din izolarea la domiciliu. Situația este în dinamică. Citește continuarea pe realitateadebistrita.net.

Mai multe articole despre:
coronavirus bistrita