MENIU

Alerta cu bombă la Veranda Mall din București a fost falsă

Alerta cu bombă de joi seară, semnalată la un mall din sectorul 2 al Capitalei, a fost falsă. Anunțul a fost făcut de Poliția Capitalei după ce au fost terminate cercetările la fața locului. O persoană a sunat la 112, în jurul orei 21.00, și a spus că există un dispozitiv exploziv în zona Veranda Mall de lângă Piața Obor. Este a doua alertă falsă în această zonă din ultimele două săptămâni.

 

Apelul privind amplasarea unei bombe într-un mall din Sectorul 2 din București a fost fals, au anunțat, joi seara, reprezentanții Poliției Capitalei.

Poliția Capitalei a anunțat, joi seara, că după finalizarea cercetărilor s-a concluzionat că apelul privind prezența unei bombe în Veranda Mall a fost fals, potrivit Mediafax.

O persoană a sunat în seara zilei de joi, 5 martie, la 112, spunând că există un dispozitiv exploziv improvizat în zona Veranda Mall.

Pirotehniștii au verificat informațiile la fața locului. 

Toate persoanele din complexul comercial au fost evacuate iar traficul a fost restricționat în zonă.

„A fost înregistrat un apel la 112 cu privire la o alertă cu dispozitiv exploziv improvizat la Veranda Mall în București. Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații și Poliția derulează în acest moment investigațiile specifice pe linia de competentă”, a transmis SRI.

Persoana care a sunat nu a fost identificată.

Și complexul a anunțat pe pagina de Facebook că a fost suspendată temporar activitatea după apelul la 112.

Este a doua alertă cu bombă în această zonă în ultimele săptămâni. Pe 20 februarie, o altă amenințare cu bomba a fost semnalată printr-un apel la 112. În final, alerta s-a dovedit una falsă, după ce echipa pirotehnică a SRI a verificat zona.