MENIU

Alarmă falsă cu bombă în Gara Constanţa. Un pasager îşi uitase trei genţi pline cu haine

<p>Alertă cu bombă &icirc;n Gara Constanţa. Toate trenurile, oprite</p>
<p>Alertă cu bombă &icirc;n Gara Constanţa. Toate trenurile, oprite</p>
<p>Alertă cu bombă &icirc;n Gara Constanţa. Toate trenurile, oprite</p>

Alertă falsă cu bombă în Gara Constanţa, în urma unui apel la 112, după ce un călător îşi uitase trei genţi. Gara a fost evacută iar autorităţile au venit pentru a evalua situaţia. Bagajele au fost descoperite de controlor care a anunțat de urgență organele competente. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Poliție, Jandarmerie, Pompieri și ambulanță. 

Evenimentul a luat amploare repede având în vedere atentatele ce au avut loc marți dimineață în Belgia.

Comisarul șef Dogaru Tudorel, șef Poliția Municipală Constanța, a declarat că au descoperit trei genți, probabil abandonate, scrie Ziua de Constanta

În genți erau haine. Întrebat dacă a fost o alarmă falsă, acesta a declarat: „Da, dar mai bine să o tratăm cu toată prudența și să desfășurăm misiunea conform procedurilor”. Potrivit comisarului șef, bagajele nu se aflau în tren, cu unul era la Linia 1, iar celelalte două au fost găsite la toaleta publică din pasajul de trecere.

Potrivit unui tânăr care urma să se deplaseze la Călărași, pentru că nu mai fusese de trei săptămâni acasa, acesta susține că polițiștii și jandarmii i-au îndrumat pe toți cei prezenți în proximitatea Gării Constanța să se îndepărteze de acest loc. Tot el a spus că nu îi este teamă că ar putea fi o bombă amplasată ca în Bruxelles.