MENIU

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. William Brînză a prezentat programul "Pentru o Românie în viitor"

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. William Brînzăa prezentat programul "Pentru o Românie în viitor"

William Brînză, candidatul PER la prezidenţiale a anunțat, joi, declașarea inițiativei cetățenești pentru strângerea de semnături în vederea organizării unui referendum privind exploatarea gazelor de șist.

Demersul vine ca urmare a faptului că William Brînză a solicitat această intervenție din partea președintelui României, Traian Băsescu, dar nu a primit nici un răspuns la solicitare.

"Este un subiect de interes național care nu trebuie să fie decis de un grup de politicieni în spatele ușilor închise. Este în joc viitorul copiiilor noștri pe care nu îl putem amaneta pentru a servi unor interese de grup. Împreună cu PER vom strânge semnăturile necesare pentru a asigura cetățeanului pârghia legislativă necesară pentru a decide în acest caz”, a declarat William Brînză.

Totodată, în cadrul conferinței de presă, William Brînză a prezentat Programul Prezidențial intitulat "Pentru o Românie în viitor", subliniind faptul că acesta se axează pe trei mari piloni: stabilitate, dezvoltare durabilă și consolidarea statului de drept.

La finalul conferinței William Brînză a transmis un mesaj de Condamnare a Holocaustului şi a crimelor săvârşite împotriva umanităţii subliniind, aşa cum spune tradiţionala rugăciune evreiască, "Să ne amintim!" Trebuie să ne amintim şi să nu mai acceptăm niciodată ura rasială, discriminarea şi violenţa, a conchis William Brinză.