MENIU

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 DIASPORA:PMP cere prelungirea VOTULUI. Elena Udrea nu poate vota,la PARIS

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 DIASPORA. Elena Udrea, la coadă la Vot, la Paris

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 DIASPORA. PMP cere prelungirea orei de vot pentru diaspora, deoarece sunt mulţi oameni care stau la rând în ploaie şi în frig, a declarat duminică, liderul PMP Bucureşti Daniel Geantă, arătând că preşedintele PMP, Elena Udrea, se află la Paris "şi nu reuşeşte să voteze din cauza cozilor imense".

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 DIASPORA. "Cerem prelungirea orei de vot pentru diasporă deoarece sunt extrem de mulţi oameni care stau în ploaie, în vânt la rând şi trebuie să-şi exercite dreptul constituţional de a vota", a spus Geantă, menţionând că votarea ar trebui să dureze astfel încât şi ultima persoană cu drept de vot să-şi poată exercita şi acest drept.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 DIASPORA. Daniel Geantă a mai spus că preşedintele PMP, Elena Udrea, este la Paris "să suţină diaspora" şi "nu reuşeşte să voteze din cauza cozilor imense".

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 DIASPORA. "Doamna preşedinte Elena Udrea este la Paris şi nu reuşeşte să voteze din cauza cozilor imense care sunt la Ambasada României", a adăugat preşedintele PMP Bucureşti.