MENIU

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dan Diaconescu NU a putut VOTA: "E o premieră". Care e MOTIVUL - UPDATE

<p>Dan Diaconescu</p>

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul la alegerile prezidenţiale Dan Diaconescu s-a prezentat la vot, alături de soţia şi fiica sa, dar nu a putut vota.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dan Diaconescu a VOTAT, la ora 14.10, la o altă secţie de votare din Capitală, unde a mers însoţit de soţia şi de fiica sa. Dan Diaconescu a vorbit jurnaliştilor, după ce a reuşit să voteze.

"Pot fi acuzat de turism electoral, am colindat prin mai multe secţii de vot astăzi. E clar, trebuie să mă mut la Cotroceni. Ciocoii încearcă să mă împiedice să votez. Sper să nu scape cei care

Mi s-a spus că n-aş fi locuit în zonă, lângă Jean Monnet. Păi atunci când m-au arestat era bună viza de flotant, acum nu? Românii să voteze cu altceva, cu altcineva...nu cu aceiaşi pe care îi votează de 25 de ani. Astfel se va produce o revoluţie, nu ca în 1989 şi nici ca în 1907, revoluţie cu o ştampilă".

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dan Diaconescu a declarat, la intrarea în secţia de vot, chiar în şcoala unde învaţă fiica sa, că este optimist. În ciuda acestui fapt, Diaconescu nu a putut vota la secţia aleasă. 

Înainte de intrarea în secţie, Diaconescu spunea: "Voi vota pentru poporul român. E şcoala unde învaţă de acum celebra mea fiică, o fată foarte fericită pentru că s-a întâlnit cu o pisicuţă pe stradă, pisica Isa, care era pierdută şi, iată, a apărut astăzi, e un semn. E un semn al destinului. Fiica mea e fericită, rămâne să fie diseară şi poporul român foarte fericit, după orele 21".

După ce a aflat că nu poate vota, Dan Diaconescu a explicat motivul jurnaliştilor prezenţi: "E o premieră totală. Am primit explicaţii de la doamnele din comisie, de la un domn prin telefon, e un sistem pe care trebuie să îl schimbăm...". Candidatul a explicat faptul că i s-a explicat că va trebui să voteze unde este adresa din buletin, cu toate că, a declarat el, are domiciliu flotant pe o stradă din apropierea secţiei de vot unde a încercat să voteze.

"O să îmi încerc norocul într-o altă secţie din proximitate, dacă vreţi să mă urmaţi. când au ei nevoie de voturi, votează oriunde...când avem noi, nu putem vota. Românii să aibă grijă pentru viitorul copiilor lor, e prima oară când poporul are şansa unei schimbări, de la Ion Raţiu nu au mai avut şansa aceasta...e ultimul tren. "