MENIU

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cum votează studenţii în Regie

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cum votează studenţii în Regie

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Studenţii care merg să voteze la secţia 1205 din Regie nu mai stau la coadă mai multe ore, aşa cum s-a întâmplat la primul tur al alegerilor, întrucât aceştia pot să completeze declaraţia pe propria răspundere înainte să intre în secţie, iar timpul de aşteptare este de aproximativ 30 de minute.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. La secţia de votare 1205 din Complexul Regie-Grozăveşti sunt, la ora transmiterii acestei ştiri, aproximativ 30 de studenţi care aşteaptă să îşi exprime opţiunea electorală.

Unul dintre cei aproximativ 30 de studenţi a declarat, pentru MEDIAFAX, că a venit la secţie de aproximativ un sfert de oră şi nu crede că va aştepta mai mult de 30 de minute în total până când va ajunge să voteze. Acesta a precizat că timpul de aşteptare este unul rezonabil, în comparaţie cu ce se întâmplă la secţiile de votare din străinătate, unde sunt cozi interminabile.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Un alt student, care semna, în faţa preşedintelui secţiei, declaraţia pe propria răspundere că nu a mai votat în turul doi, a spus că, din ce ştie, studenţii nu au plecat în masă acasă, după ce au primit două zile libere pentru a vota în localitatea de domiciliu.