MENIU

Acuze incredibile la adresa lui Burleanu + cine ar câștiga alegerile FRF, dacă s-ar organiza astăzi

Foto: Gazeta Sporturilor

Fostul medic al naționalei României, Pompiliu Popescu, cel care supervizează din umbră candidatura lui Ionuț Lupescu la președinția FRF, a făcut mai multe dezvăluiri incredibile. Pompiliu Popescu l-a acuzat direct pe Răzvan Burleanu pentru ratarea calificării naționalei U19 la Campionatul European din Finlanda, după România - Ucraina 1-2.

"Ratarea calificării naționalei U19 este eminamente din cauza lui Răzvan Burleanu. Administrația actualei federații a pus o presiune infernală asupra acestui lot. În zilele anterioare meciului, jucătorilor li s-a transmis în repetate rânduri că «Trebuie să ne calificăm pentru Burleanu».

Antrenorii și jucătorii nu au nicio vină în acest eșec. Burleanu a lăsat special meciul naționalei mari de la Craiova și a venit la Ploiești. A vrut să să ia toți laurii unei calificări a juniorilor. Scenariul serii era deja pregătit după obținera biletelor pentru turneul final. Burleanu urma să coboare pe gazon și să fie aruncat în sus de echipă.

Cum n-a mai ieșit cum și-a propus, a plecat spășit de la stadion. Sunt sigur că nici acum nu își dă seama de faptul că presiunile lor au îngropat această calificare", a declarat Pompiliu Popescu pentru gsp.ro.

Alegerile la președinția FRF sunt programate pe 18 aprilie.

Câte voturi ar lua Lupescu și Burleanu, dacă alegerile FRF ar fi astăzi

Potrivit unui președinte de AJF, a cărui identitate n-a fost dezvăluită, în pole-position ar fi Ionuț Lupescu, cel care ar avea asigurate 117 voturi dintre cele 257 posibile, conform news.ro.

"În momentul ăsta, Lupescu are 117 voturi, Burleanu 88, iar Pușcas 36. Restul nu sunt făcute, nu s-a acoperit toată țara încă. Și asta este varianta pesimistă", a spus sursa pentru news.ro.