MENIU

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. GOOGLE şi-a schimbat logo-ul

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. GOOGLE şi-a schimbat logo-ul

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. GOOGLE România şi-a schimbat, duminică, logo-ul, pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE în cadrul cărora românii îi aleg pe cei 32 de reprezentanţi ai României în Parlamentul European.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Noul logo GOOGLE este colorat în culorile steagului UE şi arată o urnă de vot în logul literei ”g” a numelui motorului de căutare.

Peste 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot sunt aşteptaţi la urne, duminică, la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014, pentru a-i alege pe cei 32 de reprezentanţi ai României în Parlamentul European.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Votarea a început la ora 7.00 şi se încheie la ora 21.00.

GOOGLE îşi modifică ocazional logoul pentru a marca diferite evenimente speciale şi pentru a omagia personalităţi ale culturii universale.

EUROPARLAMENTARE 2014. Peste 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot sunt aşteptaţi la urne, duminică, la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE, pentru a-i alege pe cei 32 de reprezentanţi ai României în Parlamentul European. Secţiile de votare s-au deschis la ora 7.00 şi se închid la ora 21.00. 

EUROPARLAMENTARE 2014. CINE SUNT CANDIDAŢII

Un număr de 572 de candidaţi din partea a 15 formaţiuni politice şi opt candidaţi independenţi concurează pentru a câştiga, în urma scrutinului, un mandat de eurodeputat.

Formaţiunile politice care au propus liste de candidaţi pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE sunt, în ordinea în care figurează pe buletinele de vot: PDL, PMP, UDMR, Alianţa electorală PSD-UNPR-PC, PNL, PRM, Alianţa Naţională a Agricultorilor, Partidul Dreptăţii Sociale, Partidul Noua Republică, Partidul Verde, Forţa Civică, Partidul Ecologist Român, Partidul Alternativa Socialistă, PNŢCD şi PPDD.