MENIU

Alegeri 2014, turul 2. Accident grav pentru un român din diaspora

Alegeri 2014. Cozi imense in diaspora. Imaginea aceasta este din Paris, Franta

Alegeri 2014. Vot dificil în turul 2 al alegerilor prezidenţiale 2014 în diaspora. Un bărbat din Paris a leşinat în timp ce stătea la coadă.

Bărbatul, care dorea să îşi exprime votul la alegeri prezidenţiale 2014, a leşinat în timp ce stătea la coadă. Cozile din diaspora sunt uriaşe, românii aşteptând ore întregi pentru a-şi exercita dreptul de vot în turul 2 al alegerilor prezidenţiale 2014.

Românul din Paris a leşinat şi şi-a spart capul, informează Hotnews. La locul incidentului a sosit un echipaj de ambulanţă, care i-a acordat românului din diaspora primul ajutor.

În imaginile postate pe Youtube se vede şi imensa coadă de la votul din Paris. Prezenţa la vot în diaspora, în turul 2 al alegerilor prezidenţiale 2014, este cu mult superioară celei din primul tur.

Alegeri 2014. Londonezii reclamă "cerneala subţire"

Mi mulţi votanţi din Londra reclamă faptul că cerneala folosită pentru ştampila de vot este neobişnuit de "subţire", existând riscul ca, după împăturirea votului, ştampila să apară de două ori pe buletin. În această situaţie, votul la alegeri prezidenţiale 2014 va fi anulat. Este recomandat ca alegătorii să aştepte puţin pentru ca ştampila să se usuce şi abia apoi să împăturească buletinul de vot, pentru a-l introduce în urnă.

Alegeri 2014. Prezenţă record la vot

Prezenţa la vot la alegeri prezidenţiale 2014 ar fi de circa 44% până la ora 16, potrivit BEC. Se pare că vom avea cea mai mare prezenţă la vot din ultimii 14 ani.

realitatea.net prezintă în timp real situaţia votului la alegeri 2014 în diaspora.