MENIU

Alege o carte și află ce surprize te așteaptă în această vară

Un nou test psihologic vine să ne dezvăluie spre ce acțiuni suntem inclinați în această perioadă, și ne poate da indicii despre ce ne poate oferi vara care tocmai a început. Care dintre aceste 4 cărți te atrage cel mai mult la o primă privire? 

1. Dragoste și aventură

Daca ai ales cartea cu numarul 1, asteapta-te la surprize romantice. In cazul in care ai un partener, acesta te va rasfata asa cum nu a mai facut-o pana acum. Daca esti singur, dragostea iti va bate la usa. Nu trebuie decat sa-i deschizi usa inimii.

2. Bucurie și explozie de culoare

Daca pana acum ai fost trist si vedeai viata in nuante de gri, cartea cu numarul 2 vine sa-ti transmita mesajul ca toate acestea se vor termina, scrie Sfatul Parintilor. Vei avea oportunitatea de a incepe ceva nou, proiect ce-ti va da o cu totul alta perspectiva asupra vietii. Nu-ti fie teama sa experimentezi! Aceasta este cheia succesului.

3. Calm și stabilitate

Daca ai ales cartea cu numarul 3, asteapta-te ca toate problemele pe care le ai in acest moment sa isi gaseasca rezolvarea in cele mai miraculoase moduri. Totul este sa te relaxezi si sa te bucuri de viata. Chiar daca mai apar provocari, infrunta-le cu tarie!

4. Acordă-ți mai multă atenție

Pana acum, din anumite motive numai de tine stiute, ai stat in umbra altora. Cartea cu numarul 4 iti transmite mesajul ca a venit timpul sa iesi la lumina si sa stralucesti. La locul de munca vei fi dat ca exemplu, prietenii te vor admira, iar rudele vor fi mandre de tine. Totul depinde de cum vei sti tu insuti sa te pui in valoare.

Mai multe articole despre:
test test psihologic vara