MENIU

Alege note unice de parfum, pentru a face cele mai bune cadouri de Crăciun!

Parfum de lux

Nimic nu se compară cu mirosul unui parfum de lux. Toate notele parfumurilor de brand sunt persistente și atrag atenția imediat, pentru că acei designerii și-au dorit să facă produse de înaltă calitate. Tot ce este produs de beauty de lux strălucește și deci este o idee genială să faci așa un cadou de Crăciun unei persoane dragi.  

Și bijuteriile sunt cadouri excelente de Crăciun, însă nu există mereu un buget pentru a cumpăra astfel de daruri din aur masiv. Ele pot fi înlocuite cu parfumuri de lux, care trezesc și îmbie simțurile prin aromele și notele unice deosebite. Acestea au un farmec aparte, creează prin arome un văl de impregnabilitate și mister în jurul proprietarului.

Cele mai râvnite cadouri de Crăciun - Seturi cadou și Calendare de Advent

Cel mai simplu mod de a face o surpriză de Crăciun unei persoane dragi, este să-i cumperi un set cadou ce include un mix de parfumuri de brand și produse cosmetice de lux.

Parfumurile orientale sunt la mare căutare în ultima perioadă, pentru că impresionează prin mirosul unor ingrediente unice și sticluțele cu design neobișnuit, dar în același timp foarte elegant. Acestea sunt cele mai sexy și luxoase parfumuri pentru că prin notele special create pot impresiona inimile oamenilor, încă de la prima pulverizare. 

Piesele dintr-un set cadou bărbați sunt atent selectate și includ arome unice create de parfumieri renumiți în țară și străinătate. Aceste parfumuri de brand au prețuri avantajoase în luna cadourilor și cuceresc oamenii pentru totdeauna, prin arome unice și eleganța sticluțelor și frumusețea ambalajelor.

În ultima perioadă din an, aromele reci au devenit cele mai populare, cum sunt acelea de mentă răcoritoare cu acorduri de citrice. Acestea au fost combinate cu note lemnoase de conifere, care te fac să îți amintești de culmile montane împădurite și anotimpul de iarnă. Bărbații preferă parfumurile care le oferă un plus de energie, îi fac să se simtă cool și încrezători în forțele proprii.

Cei care vor să simtă ritmul vieții moderne aleg parfumuri cu miros intens, persistent și bogat, de lemn prețios și citrice. Pentru iubitorii de frumos sunt indicate aromele de scorțișoară, patchouli și lemn de santal. Cei care iubesc stilul retro preferă parfumuri cu arome picante de nucșoară, piper negru și coriandru, la care se simte și o prospețime florală completată de note de bergamotă. 

În seturile cadou femei apar produse concepute special pentru acestea, în scopul de a le spori frumusețea. Producătorii au făcut minuni și în acest an, pentru că au creat parfumuri cu note plăcute care încântă simțurile și trezesc admirația prin sticluțe elegante, cu finisaje fine, deosebite. Aceste produse sunt cadouri ideale de Crăciun pentru că aduc magie acestei sărbători prin farmecul lor.

Seturile cadou includ și produse de îngrijire pentru ten, corp și păr, dar și produse profesionale de make-up în trend. Acestea sunt adevărate creații și au ingrediente delicate, naturale, parfumate, bogate în vitamine și minerale. Cele mai apreciate de femei sunt:

  • Cremele de reîntinerire
  • Serurile de strălucire cu vitamina C pentru față și gât
  • Emulsiile pentru curățare cu efect de hidratare
  • Ulei de corp și față
  • Creme de corp pentru fermitate anti-celulită
  • Cremele de îngrijire specială pentru cicatrice și vergeturi
  • Serurile faciale hidratante cu acid hialuronic
  • Produsele dermato-cosmetice și altele.

O atenție deosebită merită acordată și calendarelor de Crăciun, care au parfumuri de marcă, produse pentru îngrijirea pielii cu ingrediente de cea mai bună calitate, lumânări cu arome senzaționale pentru o atmosferă deosebită ca de sărbătoare în locuință. Anul acesta, calendarele de Advent au produse de beauty de lux și sunt disponibile în magazinele online.

Ele conțin parfumuri de TOP în sticluțe mici, cu arome ce te fac să simți imediat magia sărbătorii de Crăciun. Parfumierii și-au dorit să impresioneze și în acest an și să ofere idei de cadouri ideale pentru toți oamenii, indiferent de vârstă.

Acestea sunt surprize magice de Crăciun și merită oferite în dar persoanelor apropiate din familie. Un lucru nu trebuie uitat și anume că ele trebuie cumpărate încă de pe acum, pentru că sunt cele mai râvnite cadouri din an și se epuizează destul de rapid.

Mai multe articole despre:
Parfum de lux