MENIU

Alba Iulia: Persoane arestate pentru trafic de DROGURI de risc! DIICOT a intervenit în forță

Patru persoane din Alba Iulia au fost arestate preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de droguri local și internațional.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, cei trei ar fi introdus în țară, 14 kilograme de cannabis, pe care urmau să îl vândă, prin intermediul unei firme de transport internațional. Drogurile erau ascunse într-un colet expediat din Barcelona, Spania.

”Din investigaţii a reieşit că la data de 18.05.2016, urmare livrării coletului la destinaţie, inculpatului Ruczui Petrişor a transportat cantitatea 14,30 kilograme cannabis și 89,2 grame rezină de cannabis, la reşedinţa inculpaţilor State Michael Roger, Damian Mara Andrada şi State Emanoil din municipiul Bucureşti”, se mai arată în comunicat.

Ulterior, la domiciliul persoanelor bănuite de trafic de droguri au fost efectuate percheziții, iar procurorii au ridicat de acolo 200 de grame de cannabis, 5 grame de rezină de cannabis, 6 pastile de ecstasy, dispozitive de mărunțit și cântărit, o substanță pulverizantă, înscrisuri, ambalaje și 10.000 de lei.

Dintre cei patru, doar trei au fost trimiși în arestul poliției, unul dintre ei, Ruczui Petrișor, primind măsura detenției la domiciliu.

Mai multe articole despre:
Alba Iulia risc trafic de droguri