MENIU

Ai probleme cu somnul? Află cu ce trucuri adormi rapid!

Nu poți să dormi, indiferent de ce faci? Iată câteva trucuri pentru inducerea rapidă a somnului.

Un studiu făcut la Universitatea din Glasgow a relevat că persoanele care stau multă vreme cu ochii larg deschiși adorm mai repede. De asemenea, o altă metodă pe care aceștia spun că o poți folosi este încălzirea picioarelor. Astfel, ori îți pui șosete, ori îți strecori lângă tine o butelcuță cu apă caldă. Asta trimite creierului tău semnalul că e timpul să se pună pe modul sleep și nu-ți mai trimite sânge către extremități, ceea ce-nseamnă că, în scurt timp, sângele în exces îți va încălzi corpul și vei adormi.

Specialiștii în medicină integrină îți garantează că această metodă te ajută să adormi în mai puțin de un minut. Pune-ți vârful limbii deasupra dinților de pe rândul de sus și ține-l acolo pe durata întregului exercițiu. Vei expira pe gură, împrejurul limbii. Expiri complet pe gură, făcând un șuierat. Închide-ți gura, trage aer în piept, ușor, în timp ce numeri până la 4. Ține-ți respirația până numeri la 7. Expiră complet pe gură șuierând, în timp ce numeri până la 8. Repetă asta de cel puțin 3 ori.

Conform clickpentrufemei.ro, un pahar de lapte cald în care presari turmeric, scorțișoară și ghimbir te duce rapid la somn. Acesta se bea la trei ore după ultima masă.