MENIU

Aglomerație mare pe DN1. Se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni

<p>Aglomerație mare pe DN1. Se circulă &icirc;n coloană &icirc;ntre Sinaia şi Buşteni</p>

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov. La Comarnic nu mai sunt probleme de trafic.

Pentru evitarea aglomeraţiei, către Braşov poate fi folosită ruta alternativă DN 1A Ploieşti - Cheia - Săcele.

În judeţul Alba, pe DN1, autovehiculele încă rulează în coloană la ieşirea din Alba-Iulia către Sebeş, însă doar pe raza municipiului, dar şi la ieşirea din Alba-Iulia către Teiuş. Estimăm că peste o jumătate de oră circulaţia se va fluidiza.

Având în vedere mesajele de atenţionare cu cod galben emise de Administrația Națională de Meteorologie, referitoare la ninsoare, viscol şi condiţii de formare a poleiului, Poliţia Română le recomandă conducătorilor să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule, să nu bruscheze comenzile şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic. Pe drumurile pe care există zăpadă, gheaţă sau polei anvelopele de iarnă sunt obligatorii.

Mai multe articole despre:
DN1 Sinaia aglomeraţie Valea Prahovei Buşteni